Kiadványok

Dinamikus Nyugalom - Kum Nye Tibeti Jóga
Az egyszerű és hatékony gyakorlatokat fiatalok és idősebbek egyaránt biztonságosan végezhetik oktató segédlete nélkül is. A legkülönbözőbb foglalkozású és érdeklődési körű olvasóknak lehet hasznára, sokakat hozzásegíthet a belső ellazulás megtapasztalásához. Az örömökben és szépségekben gazdag, egészséges, kiegyensúlyozott élet felé egyengeti az utat, és ezekben a nehéz időkben is mindenkinek segítséget nyújt a harmónia eléréséhez.

Fortélyos módszerek
Tarthang Tulku könyvében arra keresi a választ, hogy miként tehetjük hasznosabbá, hatékonyabbá azt az időt, amit munkával töltünk. Azaz munkaidőnket miként használhatjuk fel szellemi fejlődésünkre is.
     A mester szerint olyan újfajta munkafilozófiára van szükségünk, ami mások és önmagunk megbecsülésén alapszik, ugyanakkor szerves része a kommunikáció, az együttműködési készség, a felelősségérzet és az alázat. A könyv tulajdonképpen három részre tagolható. Az első részből azt tudhatjuk meg, hogy miként fejleszthetjük tudatosságunkat. A másodikból az derül ki, hogy miként kell(ene) szembenéznünk a minket érintő elkerülhetetlen változásokkal, s hogy ezeket hogyan éljük meg pozitívan. Az utolsó rész pedig azt taglalja, hogy miként oszthatjuk meg a bennünk lévő pozitív értékeket másokkal Kum Nye Tánc - Kum Nye Dance -

A Kum Nye Táncot úgy tervezték, hogy felébressze a tudatot és energetizálja a testet. A Kum Nye annak a művészete, ahogyan megbarátkozunk tapasztalatainkkal. Amikor gyakoroljuk a gesztusokat, közelebb kerülünk a test finom energia áramlataihoz. A mozgáson keresztül, az energia kifejti jelentését és megszabadítja a tudatot. Dinamikus és kifejező, a Kum Nye Tánc tartásai megtestesítik azt a fajta megértést, hogy valódi tudást és tápláló energiát csak a jelent pillanatban tudunk megélni. Ezek a testtartások felhatalmaznak az erővel, hogy elköteleződjünk a jelenben. 

Tarthang Tulku. Kum Nye Dancing Dharmapublishing
Tibeti hagyomány könyvei

Békés nyugvás meditációja - A tudat képzésének 9 szintje
Gangesz Mahamudra - A Határtalan Gyönyör Jógája

Gondolat, szándék és elemzés nélkül,
Meditáció és cselekvés nélkül,
Kétség és elvárás nélkül,
A mentális építmények és kettősségek
Önkéntelenül feloldódnak,
És a valóság eredeti arca előragyog.
"Tilopa Doha"